AMARA MAY

AMARA MAY Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 729 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Amara May. Meer weten? Ontdek meer

13 aug 2022 om 10:21 Goed eten en goede bezorging
22 jul 2022 om 22:25 Onze favoriete Thai. Altijd heerlijk en goede porties.
22 jul 2022 om 22:10 Lekker als altijd. De papaya salade was giga pittig! Heerlijk
20 jul 2022 om 7:51 Food poisoning
26 jun 2022 om 20:27 Wij hebben op een bepalde tijdperk vooraf besteld, het eten was bijna op tijd voor de afgesproken tijdstip. Het eten is ok maar als je Thais besteld verwacht jij tog een andere smaak. Het was eerder Nederlands/Thais eten. Geen aanrader.
25 jun 2022 om 22:09 . Tom kha was echt niet goed, niet te vergelijken met een goede Thai. Romig , niet pittig, 2 stukjes kip, geen goede smaakverhouding . Ander gerecht zat weinig smaak aan. Was 2e keer hier eten gehaald te hebben , maar helaas voor ons niet meer .
12 jun 2022 om 20:00 Smaakloze soep en een vies hoofdgerecht. Dit had weinig weg van de Thaise keuken. Eerste keer, nooit weer
7 jun 2022 om 10:24 Het duurde TWEE UUR voordat ons eten bezorgd werd! Ik had om 17.10 besteld, ruim op tijd zou je zeggen maar helaas:). En het restaurant gaf zelf als bezorgtijd aan 30 /60 minuten, dus dat is niet realistisch. Plus geen telefoontje dat het later wordt
6 jun 2022 om 20:04 Bezorging zou 20-45 min duren, maar het werd 1,5 uur. Toen ik het restaurant belde na ruim een uur, werd er lacherig gezegd dat ze personeelstekort hadden. Viskoekjes waren zompig, rode curry lek de gebakken groente met noedels zat weinig smaak aan.
5 jun 2022 om 22:53 Bezorging duurde heel lang, ondanks dat de app aangaf dat ze er bijna waren. Het restaurant was eerst onbereikbaar, toen wel werd opgenomen zei men dat ze hadden gebeld, maar dat ik niet opnam. Kan niet kloppen. Na nog 15 minuten kwam het alsnog.
4 jun 2022 om 18:44 Quick delivery, appetizer platter was so good! Yummy food!
2 jun 2022 om 22:09 Duurde lang, maar was goed binnen te houden.